Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία έχει αναπτύξει εκδοτική δραστηριότητα που επικεντρώνεται στο περιοδικό ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ, το οποίο κυκλοφορεί ηλεκτρονικά και αποστέλλεται στα μέλη της. Το περιοδικό έχει ως βασικούς στόχους την αποτύπωση του παιδιατρικού επιστημονικού έργου και τη συνεχή ενημέρωση των Παιδιάτρων. Το πρώτο τεύχος της ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ κυκλοφόρησε το 1955 και μέχρι σήμερα αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο ενημέρωσης για τους Έλληνες Παιδίατρους.

Ενημέρωση:

Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία χρησιμοποιεί την παγκόσμιας εμβέλειας πλατφόρμα δημοσίευσης ISSUU, για την ψηφιακή δημοσίευση του περιοδικού ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ. Η πλατφόρμα ISSUU υποστηρίζει και περιλαμβάνει περισσότερες από 14 εκατομμύρια δημοσιεύσεις από όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει δυνατότητα “κατεβάσματος” του περιοδικού ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ, παρά μόνο για όσους έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στην πλατφόρμα ISSUU (www.issuu.com). Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της (http://www.e-child.gr/publications/paediatriki-magazine) αρχείο όλων των τευχών από το 2000 μέχρι και σήμερα. Η δυνατότητα αυτή σας επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να ανατρέξετε σε παλαιότερα τεύχη και άρθρα.

Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία αποφάσισε να παραχωρήσει τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στο αρχείο τευχών του περιοδικού “ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ” σε όλους τους επαγγελματίες υγείας (μέλη και μη). Μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας (www.e-child.gr) σας δίνεται η δυνατότητα να επισκεφτείτε τα ψηφιακά τεύχη του περιοδικού από το 2000 μέχρι και σήμερα.